Infók

A Detkilométer játékban minden olyan, 18. életévét betöltött személy részt vehet, aki a promócióban részt vevő Detki terméke(ke)t vásárol, az oldalra történő regisztráció után feltölti a vásárlást igazoló blokk AP kódját és a vásárlás dátumát, valamint megadja, hogy pontosan milyen terméket és hány darabot vásárolt.

A feltöltésért a rendszer automatikusan jóváírja a Detkilométereket a játékos profiljában, amivel egy repülőgép indul útnak. A repülő az adott Detkilométereket megtéve halad a legtávolabbi úti cél irányába, vagyis a Seychelle-szigetek felé.

A játékban a három úti cél egyben a főnyereményeket is szimbolizálja. Az állomások eléréséhez, vagyis az utazások megnyerésének esélyéhez, az alábbi mennyiségű Detkilométer összegyűjtése szükséges:

Amszterdam 1500 Detkilométer
Kanári-szigetek 4500 Detkilométer
Seychelle-szigetek 7000 Detkilométer

A játékos az adott úti célt elérve választhat, hogy tovább halad a következő, értékesebb úti cél irányába, vagy leszáll az adott ponton, és új repülőt indít. Erről mindig az adott cél elérésénél dönthet.

Minél többször száll le a játékos az adott úti célra, annál nagyobb az esélye a nyerésre.
Pályázni csak az elért úti célra lehet, tehát ha a repülő nem szállt le az adott állomáson, a játékos nem jogosult annak sorsolásán való részvételére. Ha például a játékos Amszterdamot elérve, majd azt elhagyva a Kanári-szigetek felé haladt tovább, de a játékidő végén még nem érte el a Kanári-szigetek állomást, csak az amszterdami nyeremény sorsolásán vehet részt.

Ha a játékos eléri a legtávolabbi, vagyis a Seychelle-szigeteki állomást úgy, hogy nem került felhasználásra az összes Detkilométere, a megmaradt Detkilométerek nem vesznek el, a rendszer automatikusan új repülőt indít. A két állomás között tartózkodó repülők tovább mehetnek, amennyiben újabb Detki termékek regisztrációjáért járó Detkilométerek kerülnek jóváírásra. Detkilométereket gyűjteni egészen a promóciós idő végéig, tehát 2018. május 31-ig lehet. Ez után a játék lezárul, és csak a már korábban elért úti célok vesznek részt a sorsoláson.

A promóciós idő alatt, vagyis 12 héten keresztül, hetente 3 db Lazy Bag pumpa
nélkül felfújható matrac, 1db Philips fejhallgató, 5 db Detki ajándékcsomag,
és egy American Tourister kabinbőrönd kerül kisorsolásra! A heti sorsolásban minden olyan játékos részt vehet, aki az adott játékhéten legalább 1 db, a promócióban részt vevő Detki termék vásárlásakor kapott blokk AP kódját feltölti.

A játék időtartama: 2018. március 12.- május 31.
Figyelem! A nyeremény átvételének feltétele a blokk(ok) bemutatása, ezért kérjük, jól őrizd meg!

Forgató